Ριγκατονι με ελληνικο πεστο βασιλικο light.
Υλικά.
500γρ ριγκατονια η πενες
120γρ γιαουρτι στραγγιστό 2% η 90γρ φετα( για ακομα πιο εντονη γευση)
2 χουφτες φρεσκο βασιλικο
50γρ καρύδια
80γρ ελαιολαδο
2 σκελιδες σκορδο
Αλατι και φρεσκοτριμενο πιπερι
Εκτέλεση.
Βραζουμε τα ζυμαρικα μας . σε ένα μπλεντερ χτυπαμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν ένα μίγμα αν είναι πολύ σφιχτό αραιώνουμε με λιγο νερο από τα ζυμαρικα που βραζουν …….σουρώνουμε τα ζυμαρικά τα ρίχνουμε ζεστά παλι μεσα στην κατσαρόλα + το pesto ανακατεύουμε και σερβιρουμε αμεσως!!!!