Υπάρχει φαγητό χωρίς αλάτι;

Facebooktwitterpinterest

Η αρτηριακή πίεση είναι ο υπ’ αριθμόν 1 παράγοντας καρδιαγγειακού κινδύνου και όλοι γνωρίζουμε ότι ένας βασικός τρόπος για να τη μειώσουμε, είναι ο περιορισμός του αλατιού.

Επειδή το αλάτι νοστιμίζει τα φαγητά, πολλοί πιστεύουν ότι κόβοντας το αλάτι, θα χάσουν τη γεύση.

 Υπάρχει φαγητό χωρίς αλάτι; Κι αν υπάρχει, τρώγεται;


Ο chef- culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας αντιμετωπίζει την πρόκληση και σας προσκαλεί στο νέο του σεμινάριο με θέμα τη «Μαγειρική χωρίς αλάτι».

Στο πρώτο μέρος αυτού του πρωτότυπου workshop, θα συζητηθούν μερικά από τα μυστικά της υπέρτασης και της αντιμετώπισής της μέσω της διατροφής, με τη συμμετοχή γιατρών, διατροφολόγου και δημοσιογράφου υγείας, ενώ στο  δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα έξυπνες και νόστιμες συνταγές  χωρίς αλάτι.

 Γιατί η μαγειρική χωρίς αλάτι, δεν σημαίνει πιάτα δίχως γεύση.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε υπερτασικά άτομα, μέλη των οικογενειών τους, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να περιορίσει δραστικά το αλάτι από τη ζωή του, επενδύοντας στην υγεία!

Πού: Driskas Test Kitchen,  Ευστάθιου Λάμψα 19, Αθήνα

Πότε: Σάββατο 6 Απριλίου 2013, 11.30 π.μ. -13.30 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: 40 €

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 217 7216288 και 6985 083412 και στο e-mail info@testkitchen.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.