Παγωτό καρπούζι !!!
Για αυτό λοιπόν, ένα ωραίο παγωτό καρπούζι ετοιμάσθηκε και κάτωθι θα βρείτε την σχετική συνταγή.
Υλικά.
400γρ καρπούζι.
750γρ γιαούρτι 0%.
500ml κατσικίσιο γάλα.
1Kgr ζάχαρη stevia.
6 φύλλα ζελατίνης.
1 κουταλιά σούπας κανέλα.
Διαδικασία.
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε σε σιγανή φωτιά το κατσικίσιο γάλα με την ζάχαρη και την κανέλα.
Αφού ζεσταθεί, το αποσύρουμε από την φωτιά.
Έχοντας, βάλει τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό, όταν μουλιάσουν τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν με το γάλα.
Σε ένα μπλέντερ έχουμε λιώσει το καρπούζι.
Προσθέτουμε το χυμό καρπούζι και τα γιαούρτια σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει πλήρως ομογενοποιημένο.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα του γάλακτος και το χτυπάμε συνεχώς.
Όταν το μείγμα γίνει ρευστό ενιαίο, το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τάπερ και το αφήνουμε στον καταψύκτη για 12 ώρες.
Καλή Απόλαυση!!!