Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα
500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
180 γρ. καπνιστή πανσέτα
3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)
- Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
- Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
- Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.