Βράστε το τορτελίνι με προσοχή για 6-8 λεπτά σε ελαφρώς αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέστε την καπνιστή γαλοπούλα και 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο και προσθέστε στη συνέχεια για λίγο το τορτελίνι ώστε να αναμειχθεί.
Βάλτε την πράσινη σαλάτα σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο και το μείγμα με το τορτελίνι.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌροι Χρήσης