4 κονσέρβες τόνο σε νερό
4 αυγά βρασμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο
4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο
40 ml χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Η σαλάτα είναι έτοιμη.