Σπαγγέτι με τόνο

Facebooktwitterpinterest

υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κ.σ. ρίγανη
1 βάζο Βιολογικές Ελιές Καλαμών Χωριό
Αλάτι με προσοχή
Πιπέρι

εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις Βιολογικές Ελιές Καλαμών Χωριό. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά .
  2. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
  3. Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους
  4. Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

 

http://www.minervahorio.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.