600 γρ. μανιτάρια πλερώτους
4 κ.σ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
100 γρ. φυστίκια ξεφλουδισμένα και χοντροκομμένα
εκτέλεση
- Με ένα μαχαιράκι καθαρίζετε τις ακρούλες από τα μανιτάρια πλερώτους.
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το Χωριό Βούτυρο Αγελάδος, ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα σκόρδα και τα σοτάρετε ελαφρά.
- Ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα. Μαγειρεύετε έτσι για περίπου 10 λεπτά.
- Σβήνετε με το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνετε.
- Δυναμώνετε τη φωτιά και αφήνετε όλο το κρασί να εξατμιστεί.
- Σερβίρετε τα μανιτάρια με τη βουτυράτη σάλτσα και τα πασπαλίζετε με το χοντροκομμένο φυστίκι.