1 φλιτζάνι του καφέ Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό 1 μικρό κρεμμυδάκι τριμμένο στον τρίφτη 1 κ.γ. πιπέρι τριμμένο
Λίγο αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
εκτέλεση
Με υπομονή καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους, κρατώντας το κεφάλι και την ουρά. Τις απλώνετε σε ένα ταψί του φούρνου.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε την ψιλοκομμένη ντομάτα, το χυμό ντομάτας, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και περιμένετε να μειωθεί ο όγκος της σάλτσα κατά το ¼.
Με αυτή τη σάλτσα περιχύνετε τις γαρίδες στο ταψί.
Ψιλοκόβετε τη Φέτα Χωριό σε μικρά κομματάκια και το σκορπίζετε ανάμεσα από τις γαρίδες.
Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για περίπου ¾ στους 200ο .
Σερβίρετε τις γαρίδες σε πιατέλα και τις πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌροι Χρήσης