200 γρ. Φέτα Χωριό θρυμματισμένη
4 ντομάτες , ξεφλουδισμένες, δίχως σπόρους , κομμένες σε κυβάκια
2 κουτ. σούπας ελιές καλαμών Χωριό κομμένες σε ροδέλες
1 πιπεριά σε λωρίδες
4 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία
Ρίγανη και βασιλικός για πασπάλισμα
1 βάση ζύμης για πίτσα
εκτέλεση
- Βάζετε τα κυβάκια ντομάτας σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.
- Όταν σωθούν τα υγρά τους τα στρώνετε πάνω στη ζύμη της πίτσας και από πάνω απλώνετε την φέτα, τις πιπεριές και τις ελιές.
- Ραντίζετε την πίτσα με το ελαιόλαδο και την πασπαλίζετε με την ρίγανη και τον βασιλικό.
- Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.