10 φιλέτα χοιρινό ψαρονέφρι
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
2 πράσινες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας κάρυ
20 ντοματίνια
1 κιλό προσούτο
15-20 ξυλάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια και τα ντοματίνια στη μέση.
- Κόβουμε το προσούτο σε λεπτά ορθογώνια κομμάτια.
- Περνάμε με τη σειρά στα ξυλάκια τα εξής υλικά: ψαρονέφρι, ντοματίνια , πιπεριά, προσούτο και ξανά από την αρχή.
- Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ και ψήνουμε σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας για 30 περίπου λεπτά στους 180C, ανάλογα πάντα με το πόσο καλοψημένα τα θέλουμε.