Χορτοφαγικές ινδικές πατάτες με κουνουπίδι

Facebooktwitterpinterest

Υλικά για 2 μερίδες

2 κουταλιές του γλυκού πάστα σκόρδου
3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 ψιλοκομμένες ντομάτες

2 κουταλιές της σούπας σάλτσα  κάρυ
2 κουταλιές της σούπας σκόνη τσίλι
1 μεγάλη πατάτα
500γρ κουνουπίδι
500γρ ανάμικτα λαχανικά

Εκτέλεση

  • Βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
  • Βράστε το κουνουπίδι και τα ανάμικτα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Τοποθετήστε τις πατάτες και τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ και πολτοποιήστε τα για 3-4 λεπτά.
  • Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε το σκόρδο και τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την σάλτσα κάρι και το τσίλι και σιγοβράστε τα υλικά για 10 λεπτά μέχρι να γίνουν πολτός.
  • Σερβίρετε τον πουρέ πατάτας με τα λαχανικά και την σάλτσα με μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.