Κριτσίνια με καρότο
Φτιάξτε μόνοι σας κριτσίνια με διάφορες γεύσεις! 2-3 από αυτά είναι μια καλή ποσότητα για ενδιάμεσο σνακ στο σχολείο ή στη δουλειά. Μπορείτε να τα κάνετε σκέτα ή με τυρί, καθώς και να τα πασπαλίσετε με διάφορους σπόρους.
Υλικά:
300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200γρ. αλεύρι ολικής /ή και βρώμη/καλαμποκάλευρο
1κ.γ. αλάτι
1κ.γ. καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. νερό
2-3 καρότα
Προαιρετικά: σουσάμι, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, τυρί φέτα
200γρ. αλεύρι ολικής /ή και βρώμη/καλαμποκάλευρο
1κ.γ. αλάτι
1κ.γ. καστανή ζάχαρη
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. νερό
2-3 καρότα
Προαιρετικά: σουσάμι, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, τυρί φέτα
Εκτέλεση:
Ανακατεύτε όλα τα υλικά, πλάθετε τα κριτσίνια και τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Βιβή Κατσαρού