Αυτές τις μπάρες δημητριακών, θα τις λατρέψεις!
Η συνταγή, είναι του executive chef κύριου Αθανάσιου Κυρίτση.
Όλα τα προϊόντα, είναι χειροποίητα και θα τα βρείτε στο κατάστημα
“Χειροποιήματα Γεύσης”, Καλλιγιάννη Οδυσσέα 1, Χανιά, 73134
Μπαρες με κουβερτουρα 55% μελι ταχίνι και μουσλι.
Τι θα χρειαστείς.
400γρ χυμο motion
400gr κουβερτουρα
400 γρ μουσλι
100γρ μελι
300γρ ταχινι
30γρ κανελα κειλανης
30γρ σκόνη κακαο
Πώς το φτιάχνουμε.
Βάζουμε τον χυμο να βρασει,τον αποσύρουμε απο την φωτια και Ρίχνουμε την κουβερτουρα να λιωσει ανακατεύουμε ……μολις λιωσει προσθέτουμε ταχινι και το μελι,ανακατεύετε καλα.
Σε μια λεκανιτσα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικα ανακατευουμε και μετα προσθετουμε το μιγμα με την κουβερτουρα …ανακατεύουμε με μια μαριζ σιλικόνης και ριχνουμε το μιγμα σε ενα ταψακι 30 χ 20 αφου το χουμε κάλυψει με μεβρανη ψυγείο 8 ωρες και κοβουμε σε κομμάτια.