Κρέας τυλιχτό ρολάκια.

Facebooktwitterpinterest

Επιλέγουμε κρέας από στρογγυλό για να είναι μαλακό και ζητάμε να μας τα ετοιμάσουν σνίτσελ σε όση ποσότητα θέλουμε (ένα ρολό είναι μία φυσιολογική μερίδα).

Στο τραπέζι της κουζίνας στρώνουμε τα σνίτσελ αλατοπιπερωμένα κατά βούληση. Μετά τα πασαλείβουμε με μουστάρδα και στρώνουμε επάνω στο κάθε ένα μία φέτα τυρί του τοστ λάιτ, ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαϊντανό και από ένα κομμάτι μπαστούνι κομμένο καρότο και ένα αγγουράκι τουρσί.

Έπειτα,  τα τυλίγουμε προσεκτικά για να μη χυθεί το υλικό και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Σε μία κατσαρόλα με χοντρό πάτο τσιγαρίζουμε σε ελάχιστο λάδι λίγα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και βάζουμε τα ρολάκια ένα ένα και τα κοκκινίζουμε από όλες τις πλευρές.

Αφού κοκκινίσουν τα σβήνουμε με λίγο κρασί και χυμό τομάτας με ψιλοκομμένα τοματάκια, λίγο αλάτι και πιπέρι, καθώς και λίγη πάπρικα γλυκιά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοψηθεί.

Όταν το φαγητό ετοιμαστεί το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα δυο τρεις κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό 2% (κατά βούληση) ανακατεύουμε καλά και παίρνει ένα ροζέ χρώμα.

Το σερβίρουμε με γαρνιτούρα ρύζι ή πατατούλες τηγανητές (ανάλογα με τη δίαιτά μας).

 Σπαχη Δεσποινα

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.