Heloni. Στηρίζουμε το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Heloni. Στηρίζουμε το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας Facebooktwitterpinterest

Η Heloni Apartments στηρίζει και προστατεύει τους Ήρωες του σήμερα.

Με γνώμονα το ενδιαφέρον μας προς το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαθέτουμε δύο πλήρως επιπλωμένα και λειτουργικά καταλύματα, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο, το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και το Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς σύμφωνα με τη κυβερνητική ιστοσελίδα.

Επίσης, διαθέτουμε καταλύματα και σε άλλες περιοχές της Αθήνας όπως το Κουκάκι, η Πλάκα, η Ακρόπολη, το Παγκράτι, ο Νέος Κόσμος, η Βικτώρια, το Μετς, ο Πειραιάς καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης προς διευκόλυνση των εργαζομένων.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους εργαζόμενους να βρίσκονται κοντά στο χώρο εργασίας τους αλλά και να νιώθουν ασφαλείς. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ειδικές εκπτώσεις άνω της τάξεως του 50% με την επίδειξη ιατρικής ταυτότητας.
Η Heloni είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης κατοικιών, η οποία παρέχει πλήρως λειτουργικά διαμερίσματα σε ταξιδιώτες σε όλη την Αθήνα. Προτεραιότητα μας είναι οι φιλοξενούμενοι μας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους σε κάθε διαμέρισμά μας και το έχουμε πετύχει δημιουργώντας χώρους απόλυτα λειτουργικούς, με όλα τα χρηστικά αντικείμενα ενός σπιτιού.

 

sales@heloni.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.