Πληροφορίες: Διαιτολόγος,
απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Διεύθυνση: Νεoφύτου 1 (6ος όροφος) - Λάρισα
Υ/μα: Αχιλλέως 9 (1ος όροφος) - Φάρσαλα
Τηλ. & fax: 2410 532 660 - 2491025055
Κιν: 6972 720 328Προβολή άρθρων του συγγραφέα Γράφτηκε στις ,
Στα κλωνάρια του σέλερι (100γρ=15 θερμίδες) δρουν λιγότερο οι βιταμίνες, όσο τα αιθέρια έλαια (σε αυτά οφείλεται το χαρακτηριστικό του άρωμα) και οι πικρές ουσίες.
Αυτά τα συστατικά διεγείρουν την έκκριση χολής, συνεισφέροντας έτσι στον εσωτερικο καθαρισμό του οργανισμου.
Βοηθουν επίσης στην αποβολή υγρών, καθώς και σε περίπτωση δυσκοιλιότητας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα:
Με το σέλερι μειώνεται η μυρωδιά του λάχανου την ώρα που μαγειρευετε τη σουπα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌροι Χρήσης