Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Α, Σάββατο 29/1/2011 ώρα 10:00 στο ξεν. President

Facebooktwitterpinterest

Συνάδελφοι,
Αύριο στις 10:00 π.μ θα διεξαχθεί, στο ξενοδοχείο President επι της κηφισίας στους αμπελόκηπους, μία από τις πιό κρίσιμες συγκεντρώσεις μας των τελευταίων ετών. Η κυβέρνηση με νομοσχέδιο που έχει καταθέσει στην βουλή προς ψήφιση, επιχειρεί την πλήρη υπαλληλοποίηση των γιατρών, αφού επιχειρεί την κατάργηση της αμοιβής ανά επίσκεψη και πράξη και την αντικατάστασή τους με συμβάσεις έργου τύπου ΤΕΒΕ των 450 ευρώ. Υποχρεώνει όλους τους συναδέλφους να τις αποδεχθούν αφού καταργεί το δικαίωμα να συνταγογραφούμε στα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς να είμαστε συμβεβλημένοι. Καταργεί την δυνατότητα σύμβασης με περισσότερα από ένα ασφαλιστικό ταμείο. Καταργεί την ελεύθερη επιλογή ιατρού από τους ασφαλισμένους.
Καταργεί το ΙΚΑ και κλείνει τα νοσοκομεία του ιδρύματος. Στο μνημόνιο που έχει υπογράψει προβλέψει συνταγογράφηση φαρμακευτικών ουσιών και όχι ιδιοσκευασμάτων. Καταργεί την συλλογική σύμβαση των νοσοκομειακών ιατρών. Επιχειρεί την εκχώρηση της ΠΦΥ στους επιχειρηματίες της υγείας και μας οδηγεί σε εξαθλίωση και ανεργία.
Σας καλούμε όλους σε μαζική συμμετοχή προκειμένους να ανατρέψουμε τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Η ευθύνη όλων είναι ατομική. Η δύναμη του Ι.Σ.Α είναι τα μέλη του και μόνο αυτά. Χωρίς την παρουσία σας δεν είναι δυνατόν να οδηγήσουμε τον υπουργό υγείας κ. Λοβέρδο σε διάλογο, διάλογο που αρνείται με τρόπο πεισματικό και επιδεικτικό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.