Συγγραφέας Γεωργία Κατσογριδάκη κλείσιμο Συγγραφέας: Γεωργία Κατσογριδάκη
Όνομα : Γεωργία ΚατσογριδάκηEmail: info@katsogridaki.grSite: http://www.katsogridaki.gr/ Site 2: http://www.iator.gr/microsite/katsogridaki Πληροφορίες: Διαιτολόγος,
απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Διεύθυνση: Νεoφύτου 1 (6ος όροφος) - Λάρισα
Υ/μα: Αχιλλέως 9 (1ος όροφος) - Φάρσαλα
Τηλ. & fax: 2410 532 660 - 2491025055
Κιν: 6972 720 328Προβολή άρθρων του συγγραφέα Γράφτηκε στις 18 Αυγούστου 2015 ,
Το δέρμα είναι άθικτο, λευκό ή ελαφρά ροδαλό για τα νεαρά και λευκοκίτρινο για τα μεγάλης ηλικίας.
Οι μυϊκές μάζες του στήθους και των μηρών (μπούτια) είναι αναπτυγμένες, ενώ στα αδύνατα τα κόκαλα εξέχουν.
Η εσωτερική (σπλαχνική) κοιλότητα έχει ευχάριστη μυρωδιά, χωρίς τη παραμικρή δυσοσμία.
Προϋπόθεση υγιεινής συντήρησης, είναι να βρίσκεται το κοτόπουλο σε ψυγείο ή σε ψυχόμενη προσθήκη, όπως άλλωστε προβλέπεται από το νόμο.
Τα τεμαχισμένα κοτόπουλα πρέπει υποχρεωτικά να πωλούνται συσκευασμένα. Πάνω στη συσκευασία θα πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες ενδείξεις.
Τα κατεψυγμένα κοτόπουλα να βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο σε χώρο όπου υπάρχει σταθερή θερμοκρασία συντήρησης κατεψυγμένων
Το περιτύλιγμα να είναι άθικτο
Να αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής και ανάλωσης
Να μην παρουσιάζει το κοτόπουλο σημεία αφυδάτωσης ή εγκαύματα ψύχους, σημεία δηλαδή περισσότερο λευκά στην επιφάνεια του καθώς και σημεία απόψυξης.
Να μην έχει μεταξύ του περιτυλίγματος και της επιφάνειας του δέρματος κρυστάλλους από αιματηρό υγρό.