Μοσχάρι στιφάδο

Facebooktwitterpinterest

υλικά

700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )
200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ

200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία
200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
10 κόκκους μπαχάρι
10 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι

εκτέλεση

  1. Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
  2. Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
  3. Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
  5. Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.

 

http://www.minervahorio.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.