700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα )
200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ
200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία
200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
10 κόκκους μπαχάρι
10 γαρίφαλα
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
- Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
- Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
- Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
- Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.